menu
person
Використовуються технології uCoz

18:40
Запуск космічного корабля Dragon до МКС перенесли

Запуск космічного корабля Dragon до МКС перенесли

Черговий вантажний космічний корабель Dragon американської компанії SpaceX планується відправити до Міжнародної космічної станції (МКС) 30 квітня.

Про це напередодні повідомило NASA.

Спочатку запуск американської "вантажівки" мав відбутися 25 квітня, але потім він був перенесений на добу.

У космічному агентстві США зазначили, що "корабель Dragon і ракета-носій Falcon 9 були готові і до більш раннього запуску, однак 30 квітня є найбільш прийнятною датою як для NASA, так і для компанії SpaceX у зв'язку з обмеженими можливостями МКС й орбітальної механіки".

"Запуск космічного корабля Dragon компанії SpaceX планується здійснити 30 квітня о 04:22 за східно-американським часом (11:22 за Києвом) ракетою-носієм Falcon 9 із 40-го космічного стартового комплексу на авіабазі Кейп-Канаверал у Флориді", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фахівці SpaceX скористаються цим проміжком часу для проведення додаткових перевірок систем корабля перед майбутнім запуском.

Це буде вже 17-я місія вантажного космічного корабля Dragon до МКС у рамках комерційного контракту NASA з компанією SpaceX з постачання станції.

Переглядів: 206 | Додав: DGolub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Підтримка

Сайт був створений учнем Олександрівської ЗШ №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" Голубом Денисом.
Керівник роботи: Дахно Людмила Олександрівна.
Використовуються технології uCoz.

Про сайт

© Астрогалактика - сайт про космос! Щодня ми опубліковуємо новини про космос, які присутні на теперішній день. Сайт містить гороскоп на кожен місяц (кожного місяця він оновлюється). Сайт містить посилання, для тих, хто цікавиться космосом! Сайт був створений 23 січня 2019 року.