menu
person
Використовуються технології uCoz

14:17
Тестовий зореліт Маска зруйнувався через вітер
Тестовий зореліт Маска зруйнувався через вітер

Тестова версія космічного корабля Starship зруйнувалася через сильний вітер на споруджуваному космодромі SpaceX у Техасі.

Тестова версія космічного корабля Starship, запропонованого компанією SpaceX для міжпланетних польотів, зруйнувалася через сильний вітер на споруджуваному космодромі компанії в американському штаті Техас. Про це в середу, 23 січня, повідомив гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск у Twitter.

"Вітер швидкістю 50 миль на годину (80 км на годину - ред.) зламав кріплення (макета корабля - ред.) до блоків (на землі - ред.) минулої ночі, і головна частина (макета - ред.) злетіла. Потрібно буде кілька тижнів для ремонту", - зазначив він.

Передбачається, що космічний корабель Starship для міжпланетних польотів буде одночасно другим ступенем надважкої ракети-носія Big Falcon Rocket, створюваної на SpaceX. Для тестування був виготовлений макет корабля Starship з нержавіючої сталі, який зібрали на місці майбутнього космодрому SpaceX в Бока-Чіка.

Відомо, що тестова версія Starship має меншу довжину, але такий самий діаметр, як і майбутній корабель. Вона оснащена трьома двигунами Raptor.

Нагадаємо, 11 січня Маск опублікував у Twitter фотографію зібраного з нержавіючої сталі прототипу реального космічного корабля Starship. За його словами, цей макет призначений для вертикальних тестових польотів.

Переглядів: 170 | Додав: DGolub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Підтримка

Сайт був створений учнем Олександрівської ЗШ №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" Голубом Денисом.
Керівник роботи: Дахно Людмила Олександрівна.
Використовуються технології uCoz.

Про сайт

© Астрогалактика - сайт про космос! Щодня ми опубліковуємо новини про космос, які присутні на теперішній день. Сайт містить гороскоп на кожен місяц (кожного місяця він оновлюється). Сайт містить посилання, для тих, хто цікавиться космосом! Сайт був створений 23 січня 2019 року.