menu
person
Використовуються технології uCoz

19:14
Індія вивела на орбіту розвідувальний супутник

Індія вивела на орбіту розвідувальний супутник

Новітній супутник EMISAT буде визначати місцеперебування радіолокаційних станцій противника.

Індія провела успішний запуск ракети-носія PSLV C-45 з космодрому в космічному центрі імені Сатіша Дхавана на острові Шріхарікота. Про це повідомляє в понеділок, 1 квітня, телеканал NDTV з посиланням на дані Індійської організації космічних досліджень (ISRO).

Зазначається, що ракета вивела на низьку навколоземну орбіту новітній 436-кілограмовий розвідувальний супутник EMISAT, завдання якого - визначати місцеперебування радіолокаційних станцій противника.

Досі Індія використовувала літаки як платформу раннього попередження, але цей супутник надасть космічну платформу для виявлення радіолокаційних станцій противника - йдеться в повідомленні.

Разом з космічним апаратом EMISAT на орбіту були виведені 28 іноземних мікро- і нано-супутників, у тому числі зі США, Швейцарії, Литви та Іспанії.

Також цей запуск став першим космічним стартом в Індії, за яким змогли спостерігати прості громадяни. У минулі вихідні на космодромі відкрили оглядову галерею на 5 тисяч осіб.

Переглядів: 236 | Додав: DGolub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Підтримка

Сайт був створений учнем Олександрівської ЗШ №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" Голубом Денисом.
Керівник роботи: Дахно Людмила Олександрівна.
Використовуються технології uCoz.

Про сайт

© Астрогалактика - сайт про космос! Щодня ми опубліковуємо новини про космос, які присутні на теперішній день. Сайт містить гороскоп на кожен місяц (кожного місяця він оновлюється). Сайт містить посилання, для тих, хто цікавиться космосом! Сайт був створений 23 січня 2019 року.