menu
person
Використовуються технології uCoz

18:24
Австралійці планують видобувати на Місяці воду

Австралійці планують видобувати на Місяці воду

Космічне агентство Австралії готує місію на Місяць, яка повинна буде навчитися виробляти там воду.

Австралійське космічне агентство планує протягом п'яти років відправити на Місяць місію і почати видобувати там воду. Про це в середу, 3 квітня, повідомило Naked Science.

"Австралійське космічне агентство планує застосувати досвід в гірничій справі у віддалених негостинних областях - в новій програмі з видобутку води та інших ресурсів на Місяці", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що якщо воду, яка покриває поверхню Місяця тонким шаром, можна буде видобувати в космосі, замість того щоб відправляти її туди із Землі, то наш природний супутник цілком може стати перевалочним пунктом для місій на Марс і далі.

"Доставляти що-небудь із Землі на орбіту або в глибокий космос коштує великих грошей. Якщо ви можете виробляти воду в космосі за меншу суму, ніж вартість її доставки туди, потрібно це робити", - говорить космічний інженер Ендрю Демпстер.

Переглядів: 202 | Додав: DGolub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Підтримка

Сайт був створений учнем Олександрівської ЗШ №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" Голубом Денисом.
Керівник роботи: Дахно Людмила Олександрівна.
Використовуються технології uCoz.

Про сайт

© Астрогалактика - сайт про космос! Щодня ми опубліковуємо новини про космос, які присутні на теперішній день. Сайт містить гороскоп на кожен місяц (кожного місяця він оновлюється). Сайт містить посилання, для тих, хто цікавиться космосом! Сайт був створений 23 січня 2019 року.